24/7 Jour

Kontakta oss när som helst

Svensk Trädservice AB

Enbacken 18b,
Saltsjö-boo 13236

Arborist i Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Trädvård och trädgård

Söker du en arborist i Stockholm som kan hjälpa dig att fälla träd på din tomt? Eller vill du plantera nya träd i din trädgård? Vi på Svensk Trädservice är specialister inom trädvård. Vi är din arborist i Stockholm när det gäller trädfällning, trädbeskärning, stubbfräsning och trädplantering. Med många år i branschen har vi hjälpt våra kunder med olika tjänster inom trädvård. Vi hjälper privatpersoner, företag och kommuner med alla typer av trädrelaterade uppdrag. Om du letar efter en skicklig arborist i Stockholm så kan vi hjälpa dig. Vi fäller träd tryggt och säkert med rätt teknik och utrustning anpassad efter kundens behov. Om du söker professionell hjälp med trädfällning så är vi din arborist i Stockholm!

Om du söker en arborist i Stockholm som är erfaren och skicklig inom trädvård så har du kommit rätt! Utöver trädvård och trädfällningar så kan vi även hjälpa dig med trädbesiktning. Det är bra att först veta trädets tillstånd innan åtgärder tas. Vi kan hjälpa dig med både trädinventering och trädvårdsplan.

Vill du bli kontaktad?

Flera tjänster inom trädvård

Vi på Svensk Trädservice prioriterar alltid säkerhet. Inför varje trädfällning gör vi en noga och välgjord bedömning av ditt träd för att se vilken fällningsmetod som är mest lämplig i din situation. Eftersom alla träd varierar i utseende och placering så är det viktigt att välja metod utifrån varje enskilt fall. En markfällning är den vanligaste metoden för trädfällning. Det innebär att trädet fälls från marken. Om trädet står i en öppen miljö så är en markfällning det bästa och mest effektiva alternativet. Om trädet står i en tät miljö så kan det dock vara mer lämpligt att göra en sektionsfällning vilket är en mer avancerad metod. Då klättrar en av våra arborister upp i trädet med hjälp av rep och säkerhetssele för att ta ner trädet. Arboristen sågar ner trädet uppifrån och ner. Grenarna kan sedan hissas ner med rep. Träd som ska fällas i täta miljöer medför en säkerhetsrisk. Det är därför viktigt att inga byggnader, ledningar eller annan växtlighet tar skada av din trädfällning. Vi fäller både höga och svårplacerade träd utan problem. Vi på Svensk Trädservice är kunniga inom både markfällning och sektionsfällning. Vi har hjälpt många kunder under åren med trädfällningar. Med oss på Svensk Trädservice får du hjälp av en arborist i Stockholm med kunskap och erfarenhet inom trädfällning och annan trädvård.

Efter en trädfällning kan du vilja bli av med spåren från trädet. Vi hjälper dig med stubbfräsning vilket tar bort stubben och synliga rötter. Vi fräser ner i marken till ungefär 40 centimeter under marknivå. Materialet från fräsningen kan användas som täckmaterial i rabatterna. Det är ett bra sätt att ta tillvara på ditt träd.

Ansvarsfulla arborister

Ordet arborist kommer från det latinska ordet arbor som betyder träd. En arborist kallas även bland för en trädvårdsspecialist. Vi är din arborist Stockholm med många års erfarenhet som arborister. På Svensk Trädservice värderar vi kompetens, därför har våra arborister både utbildning och erfarenhet inom trädvård. Vi utför trädfällning i både stadsmiljö och skog. Träd finns i alla möjliga former och storlekar. Vi anpassar alltid vårt arbete efter just din situation. Vi på Svensk Trädservice har ett stort kundfokus där vi alltid lyssnar på dina behov. Vi utför trädplantering åt företag, kommuner och privatpersoner. Vid plantering ger vi er gärna förslag på val av plantor baserat på miljön, potentiella påfrestningar och dina önskemål. När du anlitar oss som din arborist i Stockholm så kan du även beställa träd och plantor. Vi på Svensk Trädservice föreslår att ni beställer träd i god tid så all växtlighet levereras i tid. Vi sköter sedan planteringen av växterna. Ofta är det bra att plantera växter under vår och höst. När du anlitar oss som din arborist i Stockholm hjälper vi dig från början till slut i alla trädprojekt. 

Vill du bli kontaktad?

Svensk Trädservice är din arborist i Stockholm

Vill du ha professionell hjälp med en trädfällning eller trädbeskärning? Vi på Svensk Trädservice fäller träd med säkerhet. Vi kan även ge dig goda råd och konsultering gällande dina träd. Hos oss är du i trygga händer. Efter en trädfällning forslar vi effektivt bort allt material från fällningen. Vi har miljöklassade lastbilar och skickliga förare som sköter transporteringen av materialet från trädfällningen. Materialet tippas för flisning och återvinns. Vi vill bli en framtida samarbetspartner som ni kan vända er till vid trädrelaterade projekt. Du kan även nyttja RUT-avdraget vid trädfällning om trädet står på din egen tomt. Hör gärna av dig till oss på Svensk Trädservice så hjälper vi dig med trädfällning och trädvård! 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vill du att
vi kontaktar dig?