24/7 Jour

Kontakta oss när som helst

Svensk Trädservice AB

Enbacken 18b,
Saltsjö-boo 13236

Trädbeskärning i Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Trädbeskärning

Trädbeskärning utförs med fördel under hela året. Efter dina önskemål och behov, ger vi förslag på lämpliga åtgärder för ditt träd. Självklart forslar vi bort grenar och virke om så önskas. 

Vill du bli kontaktad?

Trädbeskärning i Stockholm

Professionell trädvård och beskärning 

Vi på Svensk Trädservice erbjuder ett brett utbud av professionell trädvård och trädbeskärning i Stockholm. Med kunskap inom alla typer av träd hjälper vi dig med trädgårdstjänster. Att beskära träd är viktigt för att de ska hållas i ett fint skick. Det finns många fördelar med att beskära träd. Du har möjlighet att anpassa trädet efter omgivningen. Det minskar risken för stam och grenbrott. Det ökar även blomning och fruktbildning. Om trädet har frukt bör det beskäras för att ge en god grund och producera frukter i hög kvalité. Det kan till exempel vara äppelträd, päronträd, plommonträd eller körsbärsträd. Beskärning av grenar förbättrar förutsättningarna för att ditt träd ska må bra i många år fram över. Vi på Svensk Trädservice hjälper dig med trädbeskärning i Stockholm. Det viktigaste är att ditt träd beskärs på ett korrekt sätt av en arborist. En faktor som också kan spela in är årstiden. När under året som ditt träd bör beskäras beror på vad för slags träd du vill beskära. Dock kan en dövedsbeskärning ske året om, vilket innebär att vi skär bort döda och torra grenar. De flesta trädbeskärningar kan dock ske året om. 

Om du försöker beskära ditt träd själv utan kunskap är risken stor att du i stället skadar ditt träd. Det kan ta flera år innan trädet återställs efter en felaktig beskärning. Då är det bättre om erfarna arborister sköter beskärningen. Vi lyssnar alltid till kundens behov och önskemål. Om du är privatperson har du även rätt till RUT-avdrag när du anlitar oss för trädvård. Hos oss får du hjälp av kompetenta och skickliga arborister. Med lång erfarenhet inom yrket är du trygg när du anlitar oss. Vi har tagit oss an inom professionell trädbeskärning i Stockholm under en lång tid. Vi tar även hand om bortforsling av både grenar och virke. Sedan fraktar vi alltid bort avfallet efter uppdraget. 

Har du frågor gällande vår trädbeskärning i Stockholm? Vi på Svensk Trädservice är abortister med lång erfarenhet inom yrket. Vi utför professionell trädvård med fokus på säkerhet och service. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Fyll i dina uppgifter

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vill du att
vi kontaktar dig?