Din arborist i Huddinge

Vill du bli kontaktad?

Din arborist i Huddinge

Söker du i Huddinge hjälp till en trädfällning eller skulle du vilja tala med en arborist angående skötseln av dina träd? Då är du välkommen att kontakta oss på Svensk Trädservice så tar vi oss an uppgiften. Vi som arbetar här har alla gedigen erfarenhet från branschen och rätt kompetens för såväl mindre som större uppdrag. Låt oss veta mer om dina tankar och planer så tar vi i samförstånd sedan fram en effektiv, prisvärd och lämplig lösning.

 

Vill du bli kontaktad?

Säker hantering av din trädfällning

En trädfällning kan vara både önskvärd och behövlig av flertalet skilda orsaker. Kanske är det i vägen, skadat, skymmer för kvällssolen eller så vill man ta ner det av enbart estetiska skäl. Oavsett krävs både kunskap, relevant erfarenhet och adekvat utrustning för ett korrekt liksom säkert utförande.

Efter att vi tagit emot en förfrågan börjar vi alltid med en besiktning och riskbedömning för att särskilja bäst lämpad metod. Därefter får du ta del av planeringen tillsammans med en offert innehållandes samtliga kostnader. I de fall vi bedömer fällningen som riskfri väljs markfällning som är den traditionella metoden. Är trädet för stort, skadat eller om omgivningen riskerar att ta skada av arbetet är sektionsfällning ett bättre alternativ. Då kommer vi klättra upp i trädet för därifrån sedan kapa det i etapper. Om det behövs har vi även skylift och lyftkran till vårt förfogande.

Innan vi lämnar dig kommer vi givetvis också kunna fräsa bort den kvarstående stubben vid önskemål. Likaså ta med oss allt restmaterial så att det blir omhändertaget på bästa sätt.

Professionell trädvård

För en ovan kan det kännas klurigt att diagnostisera hur ett träd egentligen mår eller hur det ska skötas på optimalt sätt. Något en arborist däremot är väl insatt i och i sitt arbete delger alla sina kunder. Oss kan du vända dig till varesig du behöver tips, önskar kunniga råd eller vill ha personlig hjälp med omnejd. Många anlitar oss till beskärning men vi kan vara behjälpliga till så mycket mer. Exempelvis konsultation och rådgivning, besiktning och framtagande av vårplaner för dina växter. Vi kan även hjälpa dig med din plantering och då det önskas kan du också beställa växterna genom oss.

Oavsett önskemål är vår uppgift att säkerställa optimal hälsa och ett långt, friskt liv till träd av alla arter.

Vill du bli kontaktad?

Rätt hjälp till dig i Huddinge

Trädfällning eller trädvård? Efter lång tid i branschen är vi redo för alla typer av trädrelaterade arbeten i Huddinge oavsett omfattning, komplexitet och karaktär. Vi hjälper i dagsläget både privatpersoner och företag liksom fastighetsägare och kommuner med uppskattade tjänster. Fyll i kontaktformuläret du ser här nedan så kontaktar vi dig snart för att ta oss an även ditt uppdrag.

Vill du bli kontaktad?