Din arborist på Lidingö

Vill du bli kontaktad?

Trädfällning, beskärning, plantering och rådgivning

Att arbeta med en trädfällning kan innebära många risktaganden kring både sin egna och omgivningens säkerhet. Det fordras även specifika kunskaper för att vårda och behandla olika träd på rätt sätt om man vill ge optimala förutsättningar till välmående. 

Svensk Trädservice är ett väletablerat företag på Lidingö med tjänster för både privata kunder, företag, kommuner och fastighetsägare. Efter lång tid i branschen har vi samlat erfarenhet nog för både mindre och större trädrelaterade uppdrag och vi drivs av nya utmaningar. Vänd dig till oss för hjälp till din trädfällning eller kunniga råd från en arborist så svarar vi med prisvärda, säkra, och smidiga lösningar.

Vill du bli kontaktad?

Trädfällning genom professionella metoder

Orsakerna till en trädfällning kan variera, men det är alltid lika viktigt att arbetet hanteras på ett säkert sätt. Ett korrekt utförande kräver både kunskap och lämplig utrustning från inledande planering till projektets genomförande.

Först vill vi lyssna till dina personliga förväntningar och därefter genomförs en grundlig kontroll av förutsättningar och risker. Utifrån faktan vi samlat in görs sedan en bedömning av den metod som anses bäst lämpad. I de fall omgivningen inte är i riskzon är markfällning det främsta valet. Skulle det krävas mer försiktighet väljs sektionsfällning där vi klättrar upp i trädet för att kapa det sektionsvis. Det kan exempelvis vara då det står placerat nära bebyggelse, elledningar, är väldigt stort eller skadat.

Innan vi packar ihop erbjuder vi oss även att ta bort den kvarvarande stubben så att vi lämnar en plan yta. Vi kan också ta med allt restmaterial för tippning och flisning.

Rätt hjälp till dig på Lidingö

Planerar du för en trädfällning på Lidingö eller skulle du vilja ha vägledning kring skötseln av dina träd? Vänd dig till oss så levererar vi dig precis den hjälp du söker enligt önskemål och rådande förutsättningar. Fyll i kontaktformuläret nedan eller ring om du söker svar på några frågor direkt. Med hög kapacitet står vi redo för alla sorters uppdrag där vi levererar professionell hjälp på önskvärt sätt.

Vill du bli kontaktad?

Trädvård på rätt sätt

För att bedöma träds hälsa och skötselbehov behövs vissa kunskaper som en arborist besitter. 

Oss kan du kontakta varesig du behöver vägledning eller personlig hjälp med omnejd. Vi hjälper frekvent våra kunder med beskärning av diverse träd, men kan vara till hjälp med mycket mer än så. Vi kan bedöma hur behovet av olika vårdinsatser ser ut och forma personliga trädvårdsplaner. Hantera skötseln så som beskärning samt assistera när det är dags för nyplantering. Då kan du även beställa plantorna genom oss och tillsamman väljer vi ut den bäst lämpade tiden för projektet. Vårt jobb är att bidra med kunskap och stöd för maximala förutsättningar till såväl vackra som säkra och problemfria träd.

Vill du bli kontaktad?

Trädfällning på Lidingö

Trygg trädfällning på Lidingö

Söker du arborister för trädfällning på Lidingö? Då kan vi på Svensk Trädservice hjälpa dig! Vi är ett företag med spetskompetens inom trädvård. Vi utför trädbeskärningar, trädfällningar och planteringar. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsskötare och kommuner med trädskötsel. Om du behöver beskära eller fälla ner ett eller flera träd så finns vi nära till hands för dig på Lidingö. När du anlitar oss tar vi alltid hänsyn till både säkerhet och service. Det är viktigt att trädfällningen sker på ett noggrant och korrekt sätt. Hos oss arbetar skickliga arborister som har lång erfarenhet inom trädfällning på Lidingö. Vi ser till att fälla dina träd på ett korrekt sätt med hjälp av moderna metoder. Efter din trädfällning på Lidingö ser vi även till att forsla bort allt material från trädet efter arbetet har utförts. På så sätt tar vi hand om hela arbetet – från början till slut.

Det är viktigt att anlita professionell hjälp när du behöver beskära eller fälla ett träd. Risken är annars stor att något går snett och leder till skador på närliggande omgivning. 

 Våra arborister har spetskunskap inom trädvård. Med rätt metoder och kompetens ser vi till att din trädfällning på Lidingö sker så smärtfritt som möjligt. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.Vi lyssnar till dina behov och ser till att din trädfällning på Lidingö sker med säkerhet och service i fokus. Du är välkommen att kontakta oss på Svensk Trädservice så berättar vi mer om vårt arbete inom trädvård!