Din arborist i Nacka

Vill du bli kontaktad?

Rätt hjälp till trädvård och trädfällning

Ett korrekt utförande av trädvård och fällningar är av betydelse för både säkerheten och trädets fortsatta välmående. Det krävs erfarenhet och grundläggande kompetens för både planering och genomförande i syfte att hantera uppgiften på bästa sätt.

Oss kan du i Nacka kontakta varesig du önskar hjälp till en trädfällning eller att komma i kontakt med en kunnig arborist. Vi åtar oss samtliga arbeten oberoende av trädens storlek, arbetets komplexitet eller behov av omsorg. Lyhörda anpassar vi oss efter önskemål och behov med målet att forma både smarta, långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar.

Vill du bli kontaktad?

Trädfällning

Genom adekvata kunskaper och ändamålsenlig utrustning genomför vi din trädfällning effektivt och riskfritt. Innan vi sätter igång genomförs en grundlig riskanalys för att kartlägga uppdragets förutsättningar och rätt val av metod. I de fall omgivningen tillåter det brukar markfällning vara det bästa valet. Då det däremot handlar om större träd, komplext placerade träd eller med dålig hälsa är sektionsfällning ett tryggare alternativ. Då tar vi oss upp i trädet och tar ner det del för del. Vid behov har vi då även skylift eller mobilkran till vår hjälp som extra säkerhetsåtgärd.

Om så önskas kan vi även avlägsna den återstående stubben innan vi lämnar för en jämn och fin yta. Vi kan också ta med oss alla trädrester för flisning.

Trädvård

Att bedöma ett träds faktiska hälsa kan vara komplicerat. Det är heller inte alltid självklart hur det ska behandlas på bästa sätt. Att anlita en arborist kan därmed vara både hjälpsamt och nödvändigt. Oss kan du ta kontakt med för svar på frågor, tips och råd eller om du behöver hjälp på plats.

De som anlitar en arborist är vanligast i behov av hjälp med beskärning, men vi kan erbjuda så mycket mer utöver det. Vi kan hjälpa dig med planteringar där vi också kan hantera beställningar och inköp. Ge konsultation eller agera rådgivande, bistå med besiktningar och inventeringar samt projektera fram personliga trädvårdsplaneringar. Vår uppgift är att leverera rätt form av omsorg till dina träd och skapa goda förutsättningar för ett välmående och långt liv.

Vill du bli kontaktad?

Kunnig hjälp till dig i Nacka

Önskar du kunnig hjälp till en trädfällning eller skulle du behöva råd kring dina träds hälsa och omvårdnad?  

Alla vi som arbetar på Svensk Trädservice har lång yrkeserfarenhet och kompetens för alla sorters trädrelaterade arbeten. Våra tjänster riktar sig till både privatpersoner, företag, kommunen och fastighetsägare i Nacka. Tveka inte utan vänd dig till oss så diskuterar vi tillsammans fram en matchande lösning. Inga arbeten är för små eller för stora då vi älskar det vi gör och drivs av nya utmaningar.

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Vill du bli kontaktad?