Din arborist på Södermalm

Vill du bli kontaktad?

Vi hanterar sakkunnigt trädfällning och skötseln av dina träd

Behöver du hjälp med en trädfällning eller söker du efter en arborist för underhåll av dina träd? Oavsett har vi på Svensk Trädservice rätt kapacitet att vara behjälpliga. Med lång erfarenhet i branschen åtar vi oss alla sorters uppdrag, stora som små åt både privatpersoner, företag, kommuner och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss och beskriv ditt ärende så tar vi därefter fram en lämplig lösning.

 

Vill du bli kontaktad?

Säker trädfällning

För att kunna ta ner ett träd på ett säkert och korrekt sätt krävs det att man besitter både rätt form av kunskap och redskap. Dels ska man kunna bedöma vilken metod som är bäst lämpad, men också genomföra den enligt konstens alla regler.

När vi åtar oss ett uppdrag inleder vi alltid med en genomgående besiktning och riskanalys. Här lyssnar vi till dina önskemål, lokaliserar eventuella problem och med det som grund utser vi tillsist tillvägagångssätt. Om omgivningen tillåter är markfällning det vanligaste alternativet där största delen av arbetet sker nerifrån marken. Rör det sig om större eller dumt placerade träd vilket kräver större säkerhetsgrad är sektionsfällning bäst lämpat. Här klättrar vi då upp i trädet för att kapa det en bit i taget. Skulle det behövas finns mobilkran och skylift som komplement att nyttja.

Vill du ha en plan yta där trädet stått kan vi givetvis också erbjuda stubbfräsning. Vid önskemål tar vi även med oss kvarvarande restmaterial från trädet och kör det för flisning.

 

PROFESSIONELL HJÄLP TILL DIG PÅ SÖDERMALM

Ta det säkra före det osäkra och be om kunnig hjälp till din trädfällning och skötseln av dina träd. Med erfarenhet från alla typer av jobb ser vi inget som för litet eller för stort och komplext. Svensk Trädservice är ett väletablerat företag på Södermalm med både yrkeserfarenhet och kompetens. Lyhörda fokuserar vi oavkortat på våra kunders behov och tillgodoser dem med säkra, prisvärda och smidiga lösningar. Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv ditt projekt eller problem så återkommer vi snarast möjligast.

 

Vill du bli kontaktad?

Professionell trädvård och kunniga råd

Det kan vara oerhört komplext att bedöma ett träds faktiska hälsa genom oerfarna ögon. Det är inte heller så enkelt att veta hur de ska rås om på lämpligast sätt. Något en arborist däremot är expert på. Oss kan du vända dig till varesig du önskar kunniga råd, svar på specifika frågor eller personlig hjälp med omnejd.

Vanligaste tjänsten en arborist anlitas för är trädbeskärning, men vi kan erbjuda så mycket mer därtill. Vi kan genomföra planeringen av nyplanteringar och då även sköta om beställning och inköp av växterna. Besiktiga och inventera, skräddarsy vårdplaner samt agera konsulterande. Målet är att leverera just det du behöver för att ge dina träd ett långt och välmående liv.

Vill du bli kontaktad?