Din arborist i Tyresö

Vill du bli kontaktad?

Komplett hjälp till trädfällning och trädvård

Med hänsyn till både säkerhet och trädets välmående är det oerhört viktigt att arbetet blir fullt korrekt utfört. Både kunskap och relevant erfarenhet fordras till såväl planering som genomförande. Något vi alla som arbetar på Svensk Trädservice har och gärna delar med oss av till dig i Tyresö. Oss kan du vända dig varesig du behöver assistans till en trädfällning eller en arborist för omsorg till dina träd. Lyhörda formar vi smarta, kostnadseffektiva och långsiktiga lösningar utifrån kundens behov och arbetets förutsättningar

Vill du bli kontaktad?

För rätt trädvård

Det kan vara svårt att av utseendet bedöma ett träds faktiska hälsa. Lika så att veta precis hur det ska behandlas på bästa sätt. Därmed kan det vara behövligt att anlita en arborist både i de fall man behöver rådgivning som hjälp med omnejd.

Vi anlitas ofta för beskärning av kunders träd, men har många fler trädvårdstjänster att erbjuda utöver det. Vi kan hjälpa till vid plantering och det finns då även möjlighet att beställa plantorna genom oss. Därtill kan vi bistå med konsultation och råd, besiktning och hjälpa dig ta fram personligt anpassade vårdplaneringar. Som arborist har vi i uppgift att ge omsorg till alla sorters träd. Allt för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för ett långt, friskt och välmående liv.

Trädfällning

För en säker fällning måste man veta precis vad som ska göras och hur det ska gå till med hänsyn till säkerheten. Innan vi påbörjar ett jobb inleder vi alltid med en genomgående riskanalys för att kartlägga eventuella hinder. Därefter presenteras en planering tillsammans med offert så att du får full insyn i arbetet. Vid enklare fällningar väljer vi traditionell markfällning och vid behov av större säkerhetsaspekter är sektionsfällning ett lämpligt alternativ. Då klättrar vi upp i trädet som ska tas ner för att sedan kapa ner det bit för bit. Vi har även skylift och mobilkran till hands vid fall då det skulle behövas.

Innan vi avslutar kan vi givetvis hjälpa dig med att fräsa bort återstående stubbe och ta med allt kvarvarande material.

Vill du bli kontaktad?

Rätt hjälp till dig i Tyresö

Skulle du av någon orsak behöva hjälp med en trädfällning, eller kanske du vill ha ett kunnigt utlåtande angående trädets hälsa eller skötsel? Kontakta oss så möter vi din förfrågan med en professionellt formad lösning. Vi som arbetar på Svensk Trädservice har alla både yrkeserfarenhet och grundläggande kunskap kring såväl trädfällning som trädvård. Med bred kapacitet åtar vi oss alla typer av trädarbeten oavsett dess omfattning, komplexitet eller karaktär. I dagsläget hjälper vi såväl företag som privatpersoner, kommuner samt fastighetsägare med varierande uppgifter. Tveka inte. Vänd dig till oss varesig du har frågor, vill se en offert eller få hjälp med omnejd.

Vill du bli kontaktad?