Din arborist i Värmdö

Vill du bli kontaktad?

Professionell hjälp till trädfällning och skötsel

Har du som bor i Värmdö ett träd som skulle behöva tas ner? Kanske söker du hjälp eller ett kunnigt utlåtande angående dess skötsel? Då har du hamnat rätt. Vi som arbetar på Svensk Trädservice har många verksamma år i branschen bakom oss och komplett kometens för samtliga trädrelaterade arbeten. Kontakta oss och låt oss höra mer om dina behov så tar vi sedan tillsammans fram en prisvärd, effektiv och säker lösning.

Vill du bli kontaktad?

Professionell hantering av trädfällning

En trädfällning kan vara önskvärd av olika anledningar. Trädet kanske vuxit sig för stort och därmed står i vägen. Kanske har det blivit gammalt, sjukt eller dött och därmed utgör fara. Eller så vill man bli av med det av rent estetiska skäl, men oavsett orsak kommer vi att klara jobbet. Genom oss kan du förvänta dig en trygg, smidig, sakkunnig och prisvärd fällning.

Inledningsvis genomförs en genomgående bedömning där vi lokaliserar eventuella risker och väljer den metod som lämpar sig bäst. Därefter förmedlar vi vår planering till dig tillsammans med en övergripande offert för full insyn i arbetet. Upplever vi inga säkerhetsrisker eller hinder är markfällning det bästa alternativet. Då genomförs största delen av arbetet från marken. Är det däremot för stort, skadat eller om kringliggande omgivning inte tillåter är sektionsfällning ett bättre alternativ. Då klättrar vi upp i trädet som ska ner för att därifrån ta ner det sektionsvis. Vi har också mobilkran och krylift att nyttja i fall då det blir behövligt.

 

Rätt vård för friska, starka träd

Alla träd kräver omvårdnad, men det är inte alltid lätt att veta hur det ska tas omhand på bästa sätt. Inte heller att diagnostisera dess faktiska hälsa vilket en arborist kan vara behjälplig med. Du kan anlita oss för hjälp med dess beskärning, konsultation och rådgivning. Men också till plantering där vi även kan hantera stundande inköp eller att skapa en unik vårdplan för just dig. I rollen som arborist är vår uppgift att leverera rätt sorts vård till dina träd. Alltid med målet att skapa optimala förutsättningar för ett långt, friskt och vackert leverne. 

 

Vill du bli kontaktad?

Kunnig hjälp till dig i Värmdö

För att genomföra en träfällning på ett säkert och lämpligt sätt behöver man besitta rätt form av kunskap, erfarenhet och redskap. Det samma vid korrekt hantering av trädens omvårdnad vilket gör det behövligt att rådfråga en arborist emellanåt. Oavsett vilken form av trädarbete du vill ha hjälp med, uppgiftens omfattning och karaktär har vi den kapacitet du söker. Vänd dig till oss direkt för svar på frågor, offert eller då du önskar vår hjälp med omnejd. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner, kommuner och fastighetsägare i Värmdö kommun och är alltid redo för nya utmaningar.

Vill du bli kontaktad?